Egy házépítés vagy lakásfelújítás után sokan szembesülnek a kellemetlen ténnyel, hogy van valami (azaz inkább valamik), melyek megakadályozzák álmaik otthonának azonnali birtokbavételét. Ez pedig a kosz és rendetlenség. A komolyabb dolgokról, mint pl. építési törmelék, ragasztók, maradványok eltakarításáról most inkább szót sem ejtenék. Egy új ház teljeskörű takarítása (mérettől függően) napokat vesz igénybe. Kezdve a foltmentes ablaktisztítástól egészen a háztartási gépek (micro, sütő, egyéb...) fertőtlenítéséig. Ha valaki időt és energiát szeretne megspórolni a a családja és önmaga részére, nem árt ha szakszerű segítséget igényel. 

Miért is fontos, hogy a segítség jól képzett legyen? 

Az új bútorok felülete általában nagyon kényes, melyek tisztítása kizárólag az anyagnak megfelelő tisztítószerekkel történhet. Ennek elmulasztása esetén az új bútordarabokban mikrosérülések, karcok keletkezhetnek melyek korai minőségromlást is előidézhetnek. A szakszerű takarítás során, a tisztaság mellett tanácsokat is kaphatnak kollegáinktól, így a későbbiekben sem áll fenn a veszélye annak, hogy valamilyen felületet nem megfelelő módon kezel. 

A hagyományos vegyszerek használata mellett a környezettudatosság kedvelőinek is rendelkezésére állunk, hiszen cégünk régóta alkalmaz környezetbarát termékeket, illetve gőztisztítót, mellyel elkerülhető (vagy kérésre teljesen kizárható) a nagyobb mennyiségű vegyszerhasználat.